Problem je što se u javnosti pojavljuju
ljudi koji brane tuđe interese, a ne
interes svog naroda. To nije nikakva novost.
Narod može da se suprotstavi
jedino masovnim odbijanjem, ali čisto sumnjam da će se to desiti. Problem je što će mnogi koji su jednostavno kokavičkog mentalnog sklopa da pristanu i među njima će biti puno potkazivača. To je tragedija jednog naroda koji je izgubio svoju samobitnost i osnovni osećaj da treba prepustiti onima koji nešto ne žele da na to imaju pravo.
П.С. Шошићу, шта мислиш, хоће да нам шаљу цигаре ови што само читају?
Ja mislim da se mnogi plaše i što samo čitaju…
Да је садржина уговора пословна тајна (да ли вам је ово нешто познато)
Imali smo priliku da vidimo kako to radi RŽ i klika, ako se ne varam...
PS
Ne bih da se shvati da Nemanji upućujem neke oštre i neprijateljske kritike. Treba čitati mnoge stvari, kao što je istorija (učiteljica života) i biće jasni kolike su obmane u religiji, društvenom uređenju, medicini i mnogo toga. Problem je što svako odbija da shvati da je na neki način uzalud trošio vreme, učeći pogrešne stvari. Mada nikada nije kasno da se to ispravi.
U tom smislu neka se svako malo pozabavi boljševizmom i staljnizmom, ali neka se naročita pažnja obrati na imena: Vladimir Ilič Uljanov Lenjin, ( samo neki članovi vlade) - Sokloljnikov Kamenov, Zinovjev, (prava imena potražite na internetu), Feliks Đeržinski, Jakov Sverdlov (grad je nazvan njegovim imenom! pobio je Romanove)
Tada će biti jasno da „staljinizam“ nije zasluga Josifa Visarionoviča Džugašvilija Staljina (kao što sam npr. i ja mislio). Represije i neverovatan zločin nad rusima nije zasluga Staljina. Teško je ovo razumeti i priznati. Prva komunistička zemlja i jedna od mogućih poslednjih brana potpunom komunizmu: protivrečno ali izgledno.
(Lav
Bronštajn Trociki je rekao: „Ruski narod mora izgoreti kao šibica
u našoj revoluciji“).
Naćićete da je Pontije Pilat (Pontius Pilate) svetac! Neverovatno, ali vrlo logično.
Inače, mnogo hvaljena atinska demokratija se smišljeno (i neopravdano) svuda hvali i stavlja u prvi plan. Sparta koju sam več spomenuo se smatra modelom militantnog društva.
Obmana je potpuna, ako se malo prouči istorija i spletke atinjana i časatan život spartanaca.