Pozdrav kolege
Esade da ne kvarimo onu temu evo nadjo ovu niko ne posjecuje dugo pa reko da ovde proljudekamo a urednici ili kako li se zovu ovi strucnjaci neka postavre gde misle da treba .
U radioni na drugoj slici se vidi sve i svasta pa i zastava mije bivse drzave. Za kosnice ti je Zivojin objasnio, a pored kosnica su hranilice i debljina daske na njima je devetnest i pola milimetara ili tre cetvrtine cola a dubina je 3,5 cola tako je standardna mjera na radilistu a u prodavnici je i ne gledam

. One kutijice sa desne strane e to je duga prica

Ispod hranilica su podnjace zatvorene ali sa resetkom

da mogu da pratim opadanje varole ili sto bi nas narod rekao da kontrolisem kako varola opada od Brstivar da me Voja nije za..... ne daj boze

.Evo vidi sta daske dusmani bacaju ma ovde ti je komunizam zivi nek prica ko sta hoce .

Hobby
Uploaded with
ImageShack.us
Hobby
Evo ti slika podnjace ,, zatvorena a sa merezicim, da Vojo ne moze da muti.. to joj je puni naziv i namjena.

Hobby
Uploaded with
ImageShack.usPozdrav svima i odok ja spavat lako je Vama naspavali se pa sad mozete ovako do mraka.Vama dobro jutro a meni laku noc.Ih evo i zena vice ,,ajde gasi to nemoj ta ti ga iscupam iz zida,, laku noc.