Autor Tema: 43. Међународни сајам пчеларства " ТАШМАЈДАН 2017 "  (Pročitano 31580 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Milos Obradovic

• Stari član foruma
  • Pol: Muškarac
  • Lokacija pčelinjaka: Kasevar 18420 Blace
Sta reći za organizaciju i raspored s moje strane nema nikakvih zamerki sve pohvale...iskreno se radujem ovom skupu na starom mestu...

Da li je ovo prvi organizovani zvanični skup formuraša foruma Kosnice Voja meni se čini da jeste...
Brat je mio ma koje vere bio...

http://prvisvetskirat.rs/licnosti/ucesnici-ratova/

na ovom sajtu se nalaze mnogobrojne price ucesnika rata od 1912-1918 price koje govore mnogo vise nego sve one istorijske knjige koje nam serviraju u skolama

Van mreže Bojan Šušnjar

• Više od prijatelja foruma
  • Lokacija pčelinjaka: Banja Luka
Sve primljeno k znanju. Iz praktičnih razloga prilažem novi avatar.  Ovaj je taze nije kao kod Tucakova iz mladih dana.  ;D

Ako Bog da vidimo se uskoro.

Pozdrav svima...

Van mreže Nenad Tucakov

• Školovan pčelar sa uverenjem
    • yu2m personal page
  • Lokacija pčelinjaka: Pančevo - Južni Banat
Već sam izrazio divljenje što si ukinuo cvećku. Mada, ne vidim razlog, zbog kojeg si se krio iza nje. Dobro, možda malo... :D
Nele ima bar 5 ispravnih digitalnih i nekoliko analognih foto-aparata, ali nema ko da ga slika. :'(
Ali, nisam toliko propao za ove 4 godine, pa ćeš me prepoznati. ;)

Kad god gdja Jelena i ja dodjemo sa nekog interesantnog putovanja, pa pravimo foto sejšn, moj stari pita: A jesi ti bio tamo?

Van mreže Rakovac Goran

• Lokacija pčelinjaka: Velika Plana - Radovanje
Sta reći za organizaciju i raspored s moje strane nema nikakvih zamerki sve pohvale...iskreno se radujem ovom skupu na starom mestu...

Da li je ovo prvi organizovani zvanični skup formuraša foruma Kosnice Voja meni se čini da jeste...

Тачно је Милоше. Ово је први пут да се састају само чланови РВ форума. Нисам хтео да мешам друштва као прошлих година. Овако ће бити лакше за причу и размену искустава. Ко зна можда се одржи и неко краће предавање. Није на одмет зар не ?

Van mreže Nebojša Pešić

• Stari član foruma
  • Lokacija pčelinjaka: Kačarevo
Да ли се неко чуо са Војом, какве су шансе да он дође на сајам и дружење. Лепо би било и да Еди дође, он је баш активан на форуму.

Van mreže Milos Obradovic

• Stari član foruma
  • Lokacija pčelinjaka: Kasevar 18420 Blace
Ne brini Nešo i moj avatar je star 4 god :)

Nisam se ni ja mnogo promenio samo sam nabacio par kg jbg ko i svaki ozenjen covek ( hrani me zena da samo njoj budem lep )

Ćale već naslućujem ko su gosti iznanedjenja ali da ostavimo otkrivanje njihovih indentiteta za subotu  :)
Brat je mio ma koje vere bio...

http://prvisvetskirat.rs/licnosti/ucesnici-ratova/

na ovom sajtu se nalaze mnogobrojne price ucesnika rata od 1912-1918 price koje govore mnogo vise nego sve one istorijske knjige koje nam serviraju u skolama

Van mreže Edi Daruši

• Prijatelj foruma
  • Nemoj da mi daš ribu, nego me nauči da pecam.
  • Lokacija pčelinjaka: Elemir, Babatovo
Да ли се неко чуо са Војом, какве су шансе да он дође на сајам и дружење. Лепо би било и да Еди дође, он је баш активан на форуму.
Hvala ti druže, ali ako dođem zajebavaće me Moderator 5 sve vreme. Ko će s takvom silom na kraj izaći?!
Da bi se prešao put od hiljadu milja potrebno je načiniti prvi korak.

Van mreže zoran drpljanin

• Lokacija pčelinjaka: Kula-planinarski dom
Kako ja da stignem do te Pecenjare na Vidikovcu, na Tas necu, bice guzva, ima i oni protesti sindikata, pa znajci sebe, moze da se desi da ostanem na protestima.... Drugo, sin ce me dovesti i iskipovati pa ne znam kako cu tamo i nazad a taksisti placu za takvima..

Idem li na autokomandu ili gde vec..

Van mreže Rakovac Goran

Kako ja da stignem do te Pecenjare na Vidikovcu, na Tas necu, bice guzva, ima i oni protesti sindikata, pa znajci sebe, moze da se desi da ostanem na protestima.... Drugo, sin ce me dovesti i iskipovati pa ne znam kako cu tamo i nazad a taksisti placu za takvima..

Idem li na autokomandu ili gde vec..

Ево како најлакше да се дође .
                     Аутобуске линије :
                     - 23 - иде од панчевачког моста , поред скупштине , сајма , Бановог брда , Кошутњака и силази када се обрјави Видиковачки венац. Овај правац је добар за оне који                                   долазе са Ташмајдана.
                     - 53 - иде са Зеленог венца  а затим сајам и иста траса као и 23 - ојка .
                     Може се доћи и Ибарском магистралом ( тако је најлакше ) - печењара је одмах поред ње , види се натпис када се иде од Обреновца.
                     У близини је видиковачка пијаца за коју сви знају а печењара на стотинак метара од бившег Гарден центра за који такође сви знају.
                     Дао сам и контакт телефон за сваки случај па ћемо се наводити до циља.

Van mreže Bojan Šušnjar

Evo ja sam napravio par slikica koje mogu biti od pomoći.
Gorane baci pogled da li sam dobro obilježio lokacije koje si ti naveo kao mjesto okupljanja i mjesto druženja?

Van mreže Bojan Šušnjar

Citat
Hvala ti druže, ali ako dođem zajebavaće me Moderator 5 sve vreme. Ko će s takvom silom na kraj izaći?!

Edi bilo bi fino da se upoznamo. Družimo se ovdje već neko vrijeme gotovo svakodnevno pa bi bio red i da se oči u oči vidimo.
A za Nešu ćemo lako i on je čo'ek, i ako je moderator i pčelar sa uverenjem. Boca dobrog vina ima sve da udesi.   ;)

Van mreže Nenad Tucakov

• Školovan pčelar sa uverenjem
    • yu2m personal page
  • Lokacija pčelinjaka: Pančevo - Južni Banat
Uuuuu, pa ovo je skoro kod Ere Ojdanića.
Što nije skup u Radovanju?

Bilo bi dobro dati ulicu i kafanski broj, za one, koji veruju Tomi, Nataši, ili kako se već zovu likovi iz auto-navigacije.

Ti, Eduardo, mogao bi da koristiš i skraćenice. Recimo zjć me Neša bi bilo sasvim pristojno...

Van mreže Михаило Мишко Васојевић

• Stari član foruma
  • Lokacija pčelinjaka: Okruglica
Желим вам лијепо дружење, а помало вам и завидим. Наздравље

Van mreže Bojan Šušnjar

Nešo na netu stoji da je adresa "Vidikovacki venac 106b" mada po google mapama ova adresa malko odstupa od pečenjare ali je tu negdje pa je dovoljno da Tomo ili Nataša dovedu putnika namjernika u bližu okolinu a onda važi stara topografska poslovica, "kartu gledaj i seljaka pitaj". :)

Van mreže Rakovac Goran

Бојане све си тачно пронашао , сада ће свима све бити јасно.