Bilo bi dobro dati ulicu i kafanski broj, za one, koji veruju Tomi, Nataši, ili kako se već zovu likovi iz auto-navigacije.
Модератору бр.5. немој много да таласаш. Лепо сам Ти понудио као форумском функционеру да све Ти организујеш. Није много тешко да нађеш кафану сачекаш , угостиш и испратиш људе. Ниси хтео већ си се правио мало луд а мало невешт. Зато сада немој да ми налазиш ману.
Имао сам ја у центру ексклузивне кафане за 20 - 25 евра по особи. Е ту си морао да будеш тих да не сметаш осталом гостима , ауто си морао да паркираш у трећој улици ако паркинг уопште нађеш , на свака два сата да излазиш и препаркираваш га а за излазак из Београда са таквог места би ти требало минимум сат времена. Овако бићемо на јефтином месту где слободно можемо да се распојасамо као код своје куће , печење је сигурно јутрашње , вино хладно а добро расположење ће зависити само од нас самих.
Што се Радовања тиче тамо стално правим скупове. Питај оне који су били. Само да гора зазелени ...
Pa naravno da sam se pravio blesav...
To sam naučio od političara.

Da je skup u Pančevu, tu me sve kafedžije znaju, ne bi bilo nikakvih problema. Bar bi se pet puta dobro najeo i napio, dok traje odabir. Mufte, naravno.

A u Beogradu?
U Šansi sam prvi i poslednji put bio 1978. ujutru, nakon maturske večeri, gde smo uz pićence čekali prve autobuse za Pančevo.
U Bona fides ( kafić ) sam, ako izuzmemo prošlu godinu, kad si me tamo namamio, nos promolio davne 1981. kao studenat. Z Grgeč ne znam ni da li radi. Eto, to su kafane / kafići, koje znam u okolini Taša.
Ponekad svratim ( jednom godišnje ) u Cvijićevu, Kod Ljube, na crevca na žaru i to je to, što se tiče poznavanja beogradskih kafana i restorana.

Dobar si ti, nećemo da te menjamo, al' moramo malo da se sprdamo. Bolje nego da pevamo...