Autor Tema: 43. Међународни сајам пчеларства " ТАШМАЈДАН 2017 "  (Pročitano 31587 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže zoran drpljanin

• Više od prijatelja foruma
  • Pol: Muškarac
  • Lokacija pčelinjaka: Kula-planinarski dom
Ma ja ovo necu naci , dok ja potrefim bice ponoc...

Van mreže Nenad Tucakov

• Školovan pčelar sa uverenjem
    • yu2m personal page
  • Lokacija pčelinjaka: Pančevo - Južni Banat
Pa ti kreni večeras...

Van mreže Rakovac Goran

• Lokacija pčelinjaka: Velika Plana - Radovanje
Uuuuu, pa ovo je skoro kod Ere Ojdanića.
Što nije skup u Radovanju?

Bilo bi dobro dati ulicu i kafanski broj, za one, koji veruju Tomi, Nataši, ili kako se već zovu likovi iz auto-navigacije.

Ti, Eduardo, mogao bi da koristiš i skraćenice. Recimo zjć me Neša bi bilo sasvim pristojno...

Модератору бр.5. немој много да таласаш. Лепо сам Ти понудио као форумском функционеру да све Ти организујеш. Није много тешко да нађеш кафану  сачекаш ,  угостиш и испратиш људе. Ниси хтео већ си се правио мало луд а мало невешт. Зато сада немој да ми налазиш ману.
                   Имао сам ја у центру ексклузивне кафане за 20 - 25 евра по особи. Е ту си морао да будеш тих да не сметаш осталом гостима , ауто си морао да паркираш у трећој улици ако паркинг уопште нађеш , на свака два сата да излазиш и препаркираваш га а за излазак из Београда са таквог места би ти требало минимум сат времена. Овако бићемо на јефтином месту где слободно можемо да се распојасамо као код своје куће , печење је сигурно јутрашње , вино хладно а добро расположење ће зависити само од нас самих.

Што се Радовања тиче тамо стално правим скупове. Питај оне који су били. Само да гора зазелени ...

Van mreže Čulić Đurđe

• Član foruma
  • Lokacija pčelinjaka: Manđelos
Видим да је касно али ако има слободног места још пријављујем се за дружење сутра!

Ma ima jedno uvek, pa taman delili stolicu....Imas adresu i pali auto, fali nam jedan Sremac da budemo kompletni... mada ovaj majkan  iz Banata, zastupa celu Vojvodinu...Vidis da je prestravio Edija i ne sme covek da dodje...

Van mreže Rakovac Goran

Ma ima jedno uvek, pa taman delili stolicu....Imas adresu i pali auto, fali nam jedan Sremac da budemo kompletni...

Паметан човек. Лепо каже.

Van mreže Nenad Tucakov

• yu2m personal page

Bilo bi dobro dati ulicu i kafanski broj, za one, koji veruju Tomi, Nataši, ili kako se već zovu likovi iz auto-navigacije.

Модератору бр.5. немој много да таласаш. Лепо сам Ти понудио као форумском функционеру да све Ти организујеш. Није много тешко да нађеш кафану  сачекаш ,  угостиш и испратиш људе. Ниси хтео већ си се правио мало луд а мало невешт. Зато сада немој да ми налазиш ману.
                   Имао сам ја у центру ексклузивне кафане за 20 - 25 евра по особи. Е ту си морао да будеш тих да не сметаш осталом гостима , ауто си морао да паркираш у трећој улици ако паркинг уопште нађеш , на свака два сата да излазиш и препаркираваш га а за излазак из Београда са таквог места би ти требало минимум сат времена. Овако бићемо на јефтином месту где слободно можемо да се распојасамо као код своје куће , печење је сигурно јутрашње , вино хладно а добро расположење ће зависити само од нас самих.

Што се Радовања тиче тамо стално правим скупове. Питај оне који су били. Само да гора зазелени ...
Pa naravno da sam se pravio blesav...
To sam naučio od političara. ;)
Da je skup u Pančevu, tu me sve kafedžije znaju, ne bi bilo nikakvih problema. Bar bi se pet puta dobro najeo i napio, dok traje odabir. Mufte, naravno. :D
A u Beogradu?
U Šansi sam prvi i poslednji put bio 1978. ujutru, nakon maturske večeri, gde smo uz pićence čekali prve autobuse za Pančevo.
U Bona fides ( kafić ) sam, ako izuzmemo prošlu godinu, kad si me tamo namamio, nos promolio davne 1981. kao studenat. Z Grgeč ne znam ni da li radi. Eto, to su kafane / kafići, koje znam u okolini Taša.
Ponekad svratim ( jednom godišnje ) u Cvijićevu, Kod Ljube, na crevca na žaru i to je to, što se tiče poznavanja beogradskih kafana i restorana. ;D

Dobar si ti, nećemo da te menjamo, al' moramo malo da se sprdamo. Bolje nego da pevamo...

Van mreže Nenad Tucakov

• yu2m personal page
Ma ima jedno uvek, pa taman delili stolicu....Imas adresu i pali auto, fali nam jedan Sremac da budemo kompletni... mada ovaj majkan  iz Banata, zastupa celu Vojvodinu...Vidis da je prestravio Edija i ne sme covek da dodje...
Ne mora otac Djuka ni sa kim da deli stolicu.
Ti ionako nećeš pronaći mesto zbivanja... :P :P :-*

Van mreže Rakovac Goran

Dobar si ti, nećemo da te menjamo, al' moramo malo da se sprdamo. Bolje nego da pevamo...

Заиста си непоправљив. " ИСКОПАЋЕ ТЕБЕ БИЛИ ... "

Ma nemoj, pa bas sada sam se cuo sa Goranom i dogovorili se da me saceka do ponoci i nastavljamo do zore...Ostaju i gosti ili gosce iznenadjenja da me sacekaju....Rece neko da je Goran maratonac i izdrzace dok ne dodjem, ti si svakako sprinter pa neces moci....

Van mreže Edi Daruši

• Prijatelj foruma
  • Nemoj da mi daš ribu, nego me nauči da pecam.
  • Lokacija pčelinjaka: Elemir, Babatovo

Ti, Eduardo, mogao bi da koristiš i skraćenice. Recimo zjć me Neša bi bilo sasvim pristojno...

Misliš, manje će me boleti?
Da bi se prešao put od hiljadu milja potrebno je načiniti prvi korak.

Znas sta Edi, ja stizem oko ponoci u subotu, Goran me ceka a sprinter ce uveliko da spava pa eto ti prilike da naucis...

Van mreže Rakovac Goran

ПРЕПОРУКА ЗА СВЕ КОЈИ ДОЛАЗЕ У БЕОГРАД АУТОМОБИЛОМ

Београд је прекопан , растурен , трасе и правци у многим улицама промењени посебно у центру и око Ташмајдана . Зато је најбоље да се паркирате у јавној гаражи у Масариковој бр.4. ( испод Београђанке а да Привредног суда ). Прилаз Масариковој и гаражи је из Кнеза Милоша . Таш је у близини а одатле можемо организовано на дружење.

Van mreže Драган Николић

• Član foruma
  • Lokacija pčelinjaka: Кочетин 205m
Кафану је лако наћи, проблем може настати касније, кад треба кућу пронаћи...
Леп провод вам желим, другари!

Van mreže Nenad Tucakov

• yu2m personal page
Кафану је лако наћи, проблем може настати касније, кад треба кућу пронаћи...
Леп провод вам желим, другари!
Čovek može da promaši ulicu il broj... ( R. Jorović )