I ja sam juce odradio brzinski pregled, dodao pogace Poloskama, dodao sam i RV, tamo gde sam mislio a ne bio siguran da treba. Ja sam mozda malo i dosadan, ali mene je izmedju ostalog ovom tipu kosnice , izmedju ostalog , privuklo i to , sto sam radeci sa Poloskama i citajuci forum , zakljucio da u njima, zbog konstrukcije kosnice, pravilnog rasporeda hrane, nema potrebe za pogacama , otuda moj strah i davanje pogace.. Polovini sam dao a drugoj polovini necu, da vidim stvarno ima li potrebe za tim... Inace im ostavljam bas dosta cuncokretovog meda, znaci ne vrcam po svaku cenu..Zato sto mislim , da po ovoj ceni suncokreta, isplativije je i ne vrcati a time smanjiti upotrebu secera i pogaca.. E sada, ako im 15 kg meda i 3 l gustog sirupa pri zazimljavanju nije dosta...Ja ne vidim prednost ove kosnice, ili kolege koje dodaju pogace ne ostavljaju dovoljne kolicine zimnice... Vracam se uvek na Voju, coveka koji je osmislio ovaj tip kosnice, koji kaze da u tako zazimljenim kosnicama i ne treba pogaca..