Autor Tema: ВојВир нови лек за уништавање варое, вируса и ноземозе  (Pročitano 6695 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Vojo Brstina

  • Domaćin foruma
  • *******
  • Poruke: 3722
  • Pol: Muškarac
  • 063/383-114 023/782-015
Најважније је, да природно и да не наноси штету, ни пчелама ни људима.

Чувај рецепт. Настала фрка свима, јер могу доћи у позицију да им пропадне продаја меда, па их хвата паника. Довољно дуго си им давао могућност, да пробају и увере се у делотоворност природних препарата. Уместо пљувања и омаловажавања, било би боље да су стални добацивачи, пробали и видели
шта си им давао, за њихово боље и боље свих нас.

Жив и здрав да си!


Хвала Зоко пријатељу..

Ускоро ће се забранити и други отрови.
Већ сам пре коју годину предлагао забрану свих отрова у пчелрству, свих антибиотика и свих киселина.
Сада кад се то наслућује  из забране амитраза која долази из еу сада су се упрпили.

Већ смо одавно могли да имамо најкавлитетнији мед у европи и да будемо прва земља која има чист еколошки мед али кога то у Србији интересује, само мањи број пчелара.

Пре Војвира, имао сам Војводу, такође изузетно добар лек за вароу и ноземозу али га нисам пуштао у јавност јер сам знао да ће бити предмет напада многих недобронамерних, заправо истих оних који су некада нападали Брстивар, Нозевој, Родну Воју Еко Воју, заправо сва наша домаћа решења...

Bogami, kako pratim oba foruma, ono gubi svaku smisao(mislim na vređanje Voje na sposovom forumu),ali Voja je žilav ne da se izbaciti iz koloseka tako lako. Vojo računaj pa ponesi na Beogradski sajam jednu litru Vojivira, a neko će već pokupiti i platiti (Neša ;) nadam se) jer ja neću moći da dođem.
Знам Вељане пријатељу која нас борба чека у одбрани Војвира.
То је та иста стара екипа нападача, то су сада тамо само дежурни играчи а они прави плаћеници ( не знам ко их плаћа) тек ће да се укључе ако уредници не закључају тему.

Без мог одобрења тема је и започета, што нема никаквог смисла.
Претпостављам ко ју је  отворио и са којим намерама.
Чули су да желим да региструјем Војвир и одмах су кренули напади да се у старту понизи и омаловажи како је то нерегистрован препарат итд.
Тек стиже напад из Канаде ако тема остане отворена.
Гледам само како је одмах у исто време покренута тема о букфаст матицама али сада им то неће бити сензација као када је Брстивар био најактуелнији.
Истемпирали би они покретање неке нове теме-сензације у време највеће посете теми о Војвиру али сам то одмах успорио јер нећу учествовати у тој теми и ако је оставе отвореном..
То је углавном стара екипа неколицине заустављивача из Бачке и Београда а ови јужњаци су се мало повукли јер сам успео да их умирим у последње време.
Немци чекају и вероватно сада спремају неку стратегију а вођа из канаде о свему одлучује.
Наши уредници као и до сада ништа не виде и дозвољавају  уништење сваке напредне идеје у нашем пчеларству.

Срећом па постоји и овај форум па пчелари могу да се упознају са мало другачијим искуствима.

Вељане пријатељу рачунај да ћу ти припремити литру Војвира.
Сви пријатељи српског пчеларства и пријатељи напретка могу рачунати на Војвир.
Стара рушилачка екипа са спосовог форума а има их четрдесетак ( све пописано пре више година) никада неће од мене добити ни Војвир ни Брстивар.
Ето им апигард, беее хајјви клајни  ( не знам стварно како се пише) па нека виде колико кошта и каква су им дејства, па нека их користе или нек наставе са амитразом, кумафосом, флувалинатом и другим отровима...

Поздрав драгим пријатељима...     
Српска решења за препород српског пчеларства. Родна Воја, Еко Воја, РЕВ, Прелазни РВ и ЕВ наставци, Брстивар, Нозевој, Војвир.

Три века испред света...
Нека блиста српско пчеларство.