Autor Tema: Rojevi za RV?  (Pročitano 13941 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Zoran Mladenovic

• Napredni član foruma
  • Pol: Muškarac
  • Covekova mudrost je da pronadje pravu ludost
Odg: Rojevi za RV?
« Odgovor #15 poslato: Mart 07, 2011, 08:53:38 »
Kolega Momo
Hvala na informacijama .A gde mogu da se kupe rojevi o kojima govori Voja,naravno a da je meni  najblize?

"Rojevi se prodaju na 7 RV ramova pčela, oplođenom maticom i 3-4 rama legla. Legla mora da bude preko 10.000 radiličkih ćelija.
Kupac treba da donese svoje RV ramove sa satnim osnovama u zamenu za izgrađene ramove sa saćem i pčelama      (7 ramova)."
Pozdrav

Van mreže Tomislav Androš

• Stari član foruma
  • Lokacija pčelinjaka: Hrvatska - Slatina/Sopje
« Odgovor #16 poslato: Mart 07, 2011, 11:06:35 »
A trebalo bi lično kod njega... cisto sumnjam da se netko drugi brine o njegovim pčelama..
This time next year we will be millionaires!!!!!! 
Delboy Trotter   Moje predstavljanje

Van mreže Imre Sitas

• Napredni član foruma
  • tlf.064 5599243
« Odgovor #17 poslato: Novembar 24, 2011, 21:14:34 »

Gospodine Vojo jel ova cena i dalje aktuelna?
Pozdrav

Vojo ,koja ce biti cena rojeva. I dali se ugovara cena vec sada ili onda u maju?
Bojane, cena rojeva je već nekoliko godina nepromenjena i ona trenutno iznosi protivvrednost od 25 evra. Cena je fiksna i kao što možemo primetiti nije vezana za cene meda.

Rojevi se prodaju na 7 RV ramova pčela, oplođenom maticom i 3-4 rama legla. Legla mora da bude preko 10.000 radiličkih ćelija.
Kupac treba da donese svoje RV ramove sa satnim osnovama u zamenu za izgrađene ramove sa saćem i pčelama      (7 ramova).

Pozdrav svima......

Van mreže Vojo Brstina

• Domaćin foruma
  • 063/383-114 023/782-015
« Odgovor #18 poslato: Novembar 24, 2011, 22:39:27 »
Kolega Imre,
Od prvog aprila ove godine, zbog skoka cene meda sa 250 dinara za bagremov med to jest za 10 kg što je bila vrednost jednog roja i poskupljenja na vrednost od 330 dinara ili 3.300 dinara za 10 kilograma podigli smo cenu rojeva na 3.000 dinara ili protivvrednost od 30 evra.

Za tu cenu dobija se oko jedan kilogram pčela ili 6-7 ramova pčela i 3-4 rama legla to jest oko 10.000 radiličkog legla.

Svim pčelarima koji su proletos uplatili avans od 50% po staroj ceni, isporučeni su rojevi po dogovorenoj ceni od 2.500 dinara dok su kasnije cene podignute na vrednost od 3.000 dinara i po istim su isporučeni ostali rojevi.

Sadašnja cena rojeva je 3.000 dinara a avans se uplaćuje 50% ili 1.500 dinara po roju to jest protivvrednost od 15 evra.
Svi koji uplate avans dobijaju rojeve po dogovorenoj ceni i drugi deo plaćaju prilikom preuzimanja rojeva, isto koliko i prvi deo, to jest protivvrednost od 15 evra po roju.

Isporuka rojeva vrši se posle bagremove paše a po redosledu uplata.

Pozdrav svima.....
Српска решења за препород српског пчеларства. Родна Воја, Еко Воја, РЕВ, Прелазни РВ и ЕВ наставци, Брстивар, Нозевој, Војвир.

Три века испред света...
Нека блиста српско пчеларство.

Van mreže Branislav Krstic

• Mladi član foruma
  • **
  • Lokacija pčelinjaka: Beli Breg
« Odgovor #19 poslato: Decembar 13, 2012, 20:46:24 »
Pozdrav svima ja sam Branislav Krstic iz Vranja. Pcelar sam pocetnik. Potrebno mi je 20-30 paket roja sam maticom pocetkom aprila meseca a u zamenu nudim kosnice ili nastavke trazenih tipova i kolicina po dogovoru. Moj telefon je 0643749376. Ukoliko ima zainteresovanih pcelara koji imaju zdrave pcele neka me kontaktiraju. Hvala

Van mreže Milos Obradovic

• Stari član foruma
  • Lokacija pčelinjaka: Kasevar 18420 Blace
« Odgovor #20 poslato: Jun 14, 2014, 19:31:49 »
Pozdrav svima pcelar sam pocetnik i pored DB kosnica probao bih da pcelarim sa RV kosnicama ako ima neko u okolini Krusevca ili Prokuplja da prodaje rojeve na RV ramovima neka mi se javi kupio bih dva  roja ...060/50-26-805
puno pozdrava
Brat je mio ma koje vere bio...

http://prvisvetskirat.rs/licnosti/ucesnici-ratova/

na ovom sajtu se nalaze mnogobrojne price ucesnika rata od 1912-1918 price koje govore mnogo vise nego sve one istorijske knjige koje nam serviraju u skolama

Van mreže Zabic Spomenko

• Mladi član foruma
  • **
« Odgovor #21 poslato: Jun 17, 2014, 19:55:58 »
Prodajem  rojeve na 10  rv ramova  cena 40e ,rojevi u jednom nastavku sa pripadajucom podnjacom, hranilicom, i krovom 70e i rojevi na dva nastavka izgradjenog saca 100e.Za prvu opciju potrebno doneti 10ramova sa satnim osnovama,sve informacije 063 554185 pozdrav svima iz Petrovaradina.