Autor Tema: Konkurs za najlepšu fotografiju iz oblasti pčelarstva za februar 2011. godine  (Pročitano 14856 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže admin

• Administrator
1.   Pravo učešća imaju svi članovi foruma, koji imaju napisanih najmanje 5 postova na Forumu, sa sopstvenim autorskim fotografijama;
2.   Maksimalan broj prijavljenih digitalnih fotografija je 5, veličine 200 KB i koje će autori postaviti na server Foruma u JPEG formatu;
3.   Prijavljene fotografije moraju se nasloviti rednim brojem od 1 do 5 a zatim i imenom;
4.   Autor fotografija će, na zahtev uredništva, dostaviti i originalni puni format fotografija;
5.   Autor fotografija je saglasan da se fotografije mogu koristiti na Forumu u cilju popularizacije pčelarstva;
6.   Konkurs je otvoren za prijavu do 20. u tekućem mesecu, a glasanje se vrši do poslednjeg dana u mesecu;
7.   Svaki član foruma ima tri glasa za izbor najlepše fotografije;
8.   Pored glasova članova foruma, biće formiran i žiri od pet članova, koji će dati svoje glasove u izboru na konkursu. Predsednik žirija je gospodin Živoslav Žika Stojanović, u daljem tekstu predsednik. Predsednik je javno objavio listu članova žirija, sistem bodovanja i propozicije konkursa ovde;
9.   Početkom sledeće kalendarske godine, od 01. do 31. januara izvršiće se Konkurs za najlepšu fotografiju godine u kome će se glasati za fotografije koje su pobedile po mesecima;
10.   Obezbeđene su nagrade za prve 3 fotografije u Konkursu za najlepšu fotografiju godine koje možete pogledati ovde.
Autori, pobednici po mesecima, su saglasni da njihovi autorski radovi mogu biti publikovani i upotrebljeni u programskim akcijama Košnice Voja Foruma.
« Poslednja izmena: Mart 01, 2011, 16:19:48 od strane admin »

Van mreže Branko Obranovic

• Prijatelj foruma
  • Pol: Muškarac
  • Lokacija pčelinjaka: Poden - Kostel na Kočevskem SLO 310 m n/m
Imam jedno pitanje. Dali je dozvoljeno 5 fotografija mesečno ili u celoj godini.
Lp Branko

Van mreže admin

• Administrator
Dozvoljeno je 5 fotografija mesečno.
Kako je ovo početak jedne nove akcije moguće su neke poteškoće koje ćemo zajednički riješiti na zadovoljstvo svih nas.
Pozdravljam vas.

Van mreže stevanovic sveto

• Više od prijatelja foruma
  • Lokacija pčelinjaka: Varda-Makovište 750m
Pčele sam počeo fotografisati nedavno, pre 5 -6 godina, onda kada sam kupio ćerki digitalni fotoaparat SONY DSC-W1. Sve moje fotografije pčela su napravljene tim fotoaparatom. Prošle godne ćerka je dobila novi fotoaparat a meni je ostao ovaj stari, već poprilično oštećen, ali njegove slike su još uvek dobre.

Ovo je moj izbor fotografija za ovaj Konkurs. Pozdrav.
« Poslednja izmena: Februar 06, 2011, 22:48:44 od strane Global Moderator 2 »

Van mreže Valon Mustafi

• Stari član foruma
 Odlicne su. Bravo ;)
"If thϵ bϵϵ disappϵars from thϵ surfacϵ of thϵ ϵarth, man would havϵ no morϵ than four yϵars to livϵ." - Albϵrt Ԑinstϵin
Moje predstavljanje

Van mreže Bojan Nikolić

• Član foruma
Kolega Sveto,šta te briga za oštećeni sony,sada ćeš dobiti bolji,kao pbednik.

Van mreže Predrag Maksimovic

• Napredni član foruma
  • Da svi ljudi budu srecni !
Evo ovo se naslo od slika. To je moj roj sa jabuke koji je dosao sam u dvoriste gde u krug na 1km nema pcela.
I moj deda 70. godina vredno plete vrskaru i to medju svojim pcelama. Do smrti se nije odvajao od njih.
A njega je njegov Deda Maksim ucio kako se pletu. Celog zivota je ziveo sa pcelama.

Nije bitno ko ce da pobedi, bitno je da se i ovde malo blize upoznamo.

Pozdrav od Predraga svim glasacima i ucesnicima !
« Poslednja izmena: Februar 06, 2011, 22:57:23 od strane Global Moderator 2 »

Van mreže Nikola Vucinac

• Stari član foruma
  • Lokacija pčelinjaka: Subotica
Da probam i ja da se ukljucim u ovu igru
« Poslednja izmena: Februar 06, 2011, 22:33:38 od strane Global Moderator 2 »
46* 01' 37" 07 N
19* 41' 17" 50 E

Van mreže Branko Obranovic

• Prijatelj foruma
  • Lokacija pčelinjaka: Poden - Kostel na Kočevskem SLO 310 m n/m
Zar nije potrebno slati fotografije za najlepšu fotografiju iz oblasti pčelarstva snimljene po mesecima, nešto slično kao kod naj fotografije za najlepši pčelinjak?
Ja sam mislio da treba pošiljati fotografije koje su bile snimljene u januaru i februaru.

Lp Branko

Van mreže Bojan Nikolić

• Član foruma
  Bravo Nikola,ovo je čist profesionalizam.

Van mreže Fehratovic Izet - Zoi

• Član foruma
  • MED NA MEDU RODI
    • ZLATNA DOLINA
Odg: Konkurs za najlepšu fotografiju iz oblasti pčelarstva za februar 2011. godine
« Odgovor #10 poslato: Februar 06, 2011, 19:51:50 »
evo i od mene  taze fotke ;) ;) ;)
« Poslednja izmena: Februar 07, 2011, 11:01:59 od strane Global Moderator 2 »

Van mreže Lazovic Zivojin

• Prijatelj foruma
  • Lokacija pčelinjaka: Skakavci, Kosjerić oko 620 m/NV
Odg: Konkurs za najlepšu fotografiju iz oblasti pčelarstva za februar 2011. godine
« Odgovor #11 poslato: Februar 06, 2011, 21:48:24 »
Kolege, svaka čast za fotke, prelepe su. Ipak bi bilo potrebno da ne biste izgubili pravo na takmičenje (moje mišljenje), da postavite naziv i redni broj fotki, kako je navedeno u Pravilniku (Tačka 3).
Veliki pozdrav

Van mreže Nikola Vucinac

• Stari član foruma
  • Lokacija pčelinjaka: Subotica
« Odgovor #12 poslato: Februar 06, 2011, 21:55:10 »
Dopuna poruke sa slikama.
1. Pcela na kadifi
2. Pcela na kokardi
3. Pcela na bademu
4. Pcela na vrbi
5. Pcela na mrtvoj koprivi
46* 01' 37" 07 N
19* 41' 17" 50 E

Global Moderator 2

• Gost
« Odgovor #13 poslato: Februar 06, 2011, 23:06:58 »
Poštovane kolege, izmenio sam imena fotografija i dao odgovarajuće brojeve istih, tamo gde ste ih vi prethodno i postavili, nepotpuno, delimično ili naknadno dali imena.
Molim kolegu Fehratovića da naknadno dostavi nazive fotografija.
Takođe molim ostale članove da prilikom postavljanja fotografija postave najpre redni br., pa puni naziv fotografije .
Zar nije potrebno slati fotografije za najlepšu fotografiju iz oblasti pčelarstva snimljene po mesecima, nešto slično kao kod naj fotografije za najlepši pčelinjak?
Ja sam mislio da treba pošiljati fotografije koje su bile snimljene u januaru i februaru.

Lp Branko
Nema nikakvih ograničenja u smislu vremena kada su fotografije nastale
Hvala vam na saradnji
« Poslednja izmena: Februar 06, 2011, 23:29:59 od strane Global Moderator 2 »

Van mreže Vojo Brstina

• Domaćin foruma
  • 063/383-114 023/782-015
« Odgovor #14 poslato: Februar 07, 2011, 03:04:08 »
Drage kolege i prijatelji želim vam puno sreće u ovoj igri.
Dosadašnje fotografje su odlične. Nadam se da će se u igru uključiti i mnogo veći broj učesnika.

Srećno svima.......
Српска решења за препород српског пчеларства. Родна Воја, Еко Воја, РЕВ, Прелазни РВ и ЕВ наставци, Брстивар, Нозевој, Војвир.

Три века испред света...
Нека блиста српско пчеларство.