Autor Tema: Lazović Živojin - rođendan  (Pročitano 6155 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Zvonko Gasic

• Član foruma
  • Pol: Muškarac
Odg: Lazović Živojin - rođendan
« Odgovor #15 poslato: April 25, 2011, 10:31:51 »
Srećan rođendan i pozdrav iz Kuršumlije

Van mreže Lazovic Zivojin

• Prijatelj foruma
  • Lokacija pčelinjaka: Skakavci, Kosjerić oko 620 m/NV
« Odgovor #16 poslato: April 25, 2011, 16:34:51 »
Dragi prijatelji, svima se iskreno zahvaljujem na čestitkama za rođendan.
Nikad nije kasno (valjda)

Van mreže Dragan Šošić

• Više od prijatelja foruma
  • Lokacija pčelinjaka: Mala Moštanica
« Odgovor #17 poslato: April 25, 2011, 21:25:18 »
Lazo. srećan ti 69 rođendan...a ne to su poruke :D, malo sam se zbunio 8). Sve najbolje i puno sreće i zdravlja. Šole
Od 01 januara 2015 nisam član SPOS zbog ponašanja predsednika SPOS Rodoljuba Živadinovića prema pčelarima i politike koju on sprovodi (bio sam član SPOS od 1985 do 2015 godine).

• Prijatelj foruma
« Odgovor #18 poslato: April 25, 2011, 22:02:17 »
Lazo. srećan ti 69 rođendan...a ne to su poruke :D, malo sam se zbunio 8). Sve najbolje i puno sreće i zdravlja. Šole
Hvala puno, Šole, za čestitku...
A što se broja poruka tiče...
Nije broj poruka, nego poza (pčelarska) ::)

Van mreže Dragan Šošić

« Odgovor #19 poslato: April 25, 2011, 22:04:20 »
Ćuti... e jbg, pokvari je :D.
Od 01 januara 2015 nisam član SPOS zbog ponašanja predsednika SPOS Rodoljuba Živadinovića prema pčelarima i politike koju on sprovodi (bio sam član SPOS od 1985 do 2015 godine).

• Prijatelj foruma
« Odgovor #20 poslato: April 25, 2011, 22:07:50 »
Izvini...
Znam da sam je pokvario.
Čega god se domognem, ja pokvarim

Van mreže Dragan Šošić

« Odgovor #21 poslato: April 25, 2011, 22:25:48 »
Misliš za „ono“ :D. Pa bio si najbolji po nekim statističkim parametrima i malo su te sklonili da te prvi prepisivač obiđe. Ali prvi prepisivač nisam ja. Došlo je do dramatičnog obrta i sada sam pao na drugo mesto. Sada sam samo drugi prepisivač :-[. Nego prepao sam se kad sam video da si bio u Užicu. Tamo su dobri ljudi. Ali reko`, ako prođeš kroz Titino Užice, e to je nezgodno. Tamo živi samo jedan lik. Komiteja >:(. Ja sam pomislio ako ti traži mikropičovanu ličnu, gotov si. Ali dobro je. Nije te prepoznao. To je onaj: vratite mi vlast, da vratim svoju sličicu. Ali pustimo komičnu prošlost. Živeli.

Van mreže Milanov Aleksandar

• Stari član foruma
« Odgovor #22 poslato: April 26, 2011, 22:52:28 »
Dragi Žile srećan ti rođendan i neka ti dobro zdravlje, ljubav, radost i veselje budu životni saputnici.

Uzastopna Poruka: April 28, 2011, 15:41:26
Nego prepao sam se kad sam video da si bio u Užicu. Tamo su dobri ljudi. Ali reko`, ako prođeš kroz Titino Užice, e to je nezgodno. Tamo živi samo jedan lik. Komiteja >:(. Ja sam pomislio ako ti traži mikropičovanu ličnu, gotov si. Ali dobro je. Nije te prepoznao. To je onaj: vratite mi vlast, da vratim svoju sličicu. Ali pustimo komičnu prošlost. Živeli.

Šole nisi smeo da se brineš. Sveto i ja smo bili telohranitelji.
« Poslednja izmena: April 28, 2011, 15:41:26 od strane admin »

Van mreže Dragan Šošić

« Odgovor #23 poslato: April 27, 2011, 17:54:28 »
Malo vas je bilo. Ne sumnjam ja da ste vi slabašni, ali Laza je u jednom momentu bio najtraženija ličnost posle...Ovaj... mislim... posle podne :D. Znaš „dobri momci“ (pa i „stručnjaci, a u svakom slučaju što bi ja rek`o, lica na odgovornim funkcijama) prvo naprave takav nered, a onda jure nekoga ko je ni kriv ni dužan. A najviše volim ljude koji znaju da uzvrate. Na bilo koji način. Tako da, pored čestitke za rođendan, i čestitka za doprinos u pčelarstvu. Kako bi inače videli da i ovde (o pčelarstvu i to u medijskom delu) na pravim mestima nemamo prave ljude (i naravno čast izuzecima). Lazo, care ne zaboravi da si stekao puno prijatelja.
Још једном: Срећан рођендан НА МНОГАЈА ЉЕТА!