Autor Tema: Forum SPOSa  (Pročitano 469516 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Vojo Brstina

• Domaćin foruma
  • Pol: Muškarac
  • 063/383-114 023/782-015
Odg: Forum SPOSa
« Odgovor #285 poslato: Januar 31, 2013, 17:17:58 »
Tema i dalje postoji.

Kolega Avdo, ja i dalje ne mogu da vidim temu..

Pozdrav svima....
Српска решења за препород српског пчеларства. Родна Воја, Еко Воја, РЕВ, Прелазни РВ и ЕВ наставци, Брстивар, Нозевој, Војвир.

Три века испред света...
Нека блиста српско пчеларство.

Van mreže Lazovic Zivojin

• Prijatelj foruma
  • Lokacija pčelinjaka: Skakavci, Kosjerić oko 620 m/NV
« Odgovor #286 poslato: Januar 31, 2013, 17:50:19 »
E pa, Vojo, kad ne mogu da izbrišu tebe, mogu tvoje teme.
Šteta što ih nisi na vreme preneo ovde...
Možda će ti ih poslati na PP :o :o kad (ako) te "odbanuju"
Ja sam ti davno govorio da se lepo tamo banuješ sam, mada ja smatram da je velika čast biti banovan na forumu SPOS
Disidenti su čudo...
Ko zna zašto je to dobro...
Pozdrav
« Poslednja izmena: Januar 31, 2013, 17:58:51 od strane Lazovic Zivojin »

Van mreže Radovic Dragan

• Stari član foruma
    • www.parketarski-radovi.rs
  • Lokacija pčelinjaka: Bukulja
« Odgovor #287 poslato: Januar 31, 2013, 18:29:32 »
Vojo tema stoji

Van mreže Ovcina Avdo

• Napredni član foruma
  • Lokacija pčelinjaka: Novo Milosevo
« Odgovor #288 poslato: Januar 31, 2013, 19:14:56 »
Bez alata nema zanata, a bez znanja ni najbolji alat neće pomoći.

Van mreže Esad Jusić

• Više od prijatelja foruma
« Odgovor #289 poslato: Januar 31, 2013, 20:10:04 »
http://spos.info/forum/index.php?topic=254.0

Vojo, znajući za ono moje "vaša kazna neće isteći", nisam ni pomislio probati ući tamo odakle sam otišao, ali zbog tebe sam tek onako kliknuo na link koji je Avdo postavio, vjerujući da će se opet pojaviti isto: "Vaša kazna neće isteći", ali, za divno čudo, našao sam se na SPOS-u kao gost, što je prije bilo nemoguće, a već sam rekao da nije ni važno. Uvjerio sam se da tema postoji od 1. do 157. stranice.

Dakle, nemoj se ljutiti, ali ponekad moramo ispoštovati i onu narodnu: "Triput mjeri, jednom sijeci!" Uzdravlje!

Pozdrav, svako dobro!

Van mreže Vojo Brstina

• Domaćin foruma
« Odgovor #290 poslato: Januar 31, 2013, 20:46:09 »
http://spos.info/forum/index.php?topic=254.0

Vojo, znajući za ono moje "vaša kazna neće isteći", nisam ni pomislio probati ući tamo odakle sam otišao, ali zbog tebe sam tek onako kliknuo na link koji je Avdo postavio, vjerujući da će se opet pojaviti isto: "Vaša kazna neće isteći", ali, za divno čudo, našao sam se na SPOS-u kao gost, što je prije bilo nemoguće, a već sam rekao da nije ni važno. Uvjerio sam se da tema postoji od 1. do 157. stranice.

Dakle, nemoj se ljutiti, ali ponekad moramo ispoštovati i onu narodnu: "Triput mjeri, jednom sijeci!" Uzdravlje!

Pozdrav, svako dobro!

Dragane, Esko, Avdo,  mi sa lap topa ne možemo ući.
Prilikom otvaranja dobijemo obaveštenje, ne možete pratiti naš sajt ukoliko se ne registrujete ili prijavite.

Komšija koji je registrovan na sposovom forumu može da se uloguje kao gost. 
Najverovatnije svi oni koji su nekada bili registrovani kao članovi mogu da budu gosti ili prijavljeni kao članovi ali oni koji nikada nisu bili registrovani to sa svojih računara ne mogu.

Tehnika je čudo....

Pozdrav svima....
Српска решења за препород српског пчеларства. Родна Воја, Еко Воја, РЕВ, Прелазни РВ и ЕВ наставци, Брстивар, Нозевој, Војвир.

Три века испред света...

Van mreže Esad Jusić

« Odgovor #291 poslato: Januar 31, 2013, 21:28:53 »
Vojo:
Citat
Tehnika je čudo....

Upravu si. Ja sam sebi priznao da to nije za mene pa se baš nešto i ne trudim da učim. U pravilu, meni je kompjuter malo savremenija mašina za kucanje, a dobro je što se može vidjeti i pokoja slika, osvježiti dušu muzikom, nabrzinu dobiti neke informacije...
Inače, kad zabrljam, zovem sinove da poprave što je stari zabrljao.

Pozdrav, svako dobro!

Van mreže slobodan ilic

• Stari član foruma
« Odgovor #292 poslato: Januar 31, 2013, 23:51:33 »
Tem RV stoji -Tema RV sklonjena??
Tacno je da je jedno vrijeme nije bilo iz meni nepoznatog razloga jer sam pokusavo da je pronadjem i gledao sam moje poruke i u njima nije bilo nista sto sam piso u temi RV.Posle nekog vremena tema je vracena i trenutno stoji i poslednji komentari su korektni i dobronamerni a ko je zasluzan za to urednici ili ucesnici nije toliko ni bitno ali je za svaku pohvalu.Pozdrav Ilic

Van mreže Dragan Šošić

• Lokacija pčelinjaka: Mala Moštanica
« Odgovor #293 poslato: Februar 01, 2013, 00:20:49 »
Koliko mi je poznato, postojalo je poglavlje o RV košnici. Ne da nema teme, nema celog poglavlja.

Razlog je da se smanji broj pregleda, Vojo nema da brineš. Vratiće je kada smanje broj pregleda.

Nikada me niko ne može ubediti da postoji drugi razlog. To je očigledno, jer za razliku od nas koje su nazivali povlašćenima, tamo postoji ekipa bukača, koje je po onome što rade trebalo odavno isključiti sa foruma.
Od 01 januara 2015 nisam član SPOS zbog ponašanja predsednika SPOS Rodoljuba Živadinovića prema pčelarima i politike koju on sprovodi (bio sam član SPOS od 1985 do 2015 godine).

Van mreže Vojo Brstina

• Domaćin foruma
« Odgovor #294 poslato: Februar 01, 2013, 02:04:29 »
Uopšte se ne brinem, sve će to vreme da dovede na svoje mesto...

Kamo sreće Šole da ni na jednoj temi ne postoji broj pregleda i broj upućenih poruka.
 Tamo su pojedinci da bi se u tome dokazali pogazili sve ljudske i moralne norme.
Hiljade poruka su napisali o spremanju kolača, na današnji dan i kojekakvih gluposti nevezanih za pčelarstvo.
Ispod svake svoje poruke postavili link "kliknite ovde, ovde ima sve".
To je bolest...
Kao za vreme  vrhovnog komandanta, on nam je bio i mama i tata, i predsednik i kralj u kraljevom belom dvoru, i vrhovni komandant, što će reći vojskovođa-maršal i doktor nauka i predsednik glavne i jedine i najveće partije, vođa ekonomske politike, monetarne politike, e da lovac sa najvećim trofejima na svetu, najveći ljubavnik na svetu,,,,ma sve... Bog svih Bogova  A niko ni 30 godina nakon smrti sa sigurnošću ne može da tvrdi i ne zna ni ko je to bio, ni koliko je žena imao, ni koliko je dece imao, kako se zapravo zvao, ni ko ga je ovamo poslao, ni za koga je radio, ni dan i godinu kad je rođen ni dan kad je umro.
A skoro svi su plakali za njim...

A ovo na sposovom forumu pa to i nije tako strašno...
U toj jadnoj temi na tom svom pčelinjaku piše o američkoj kugi koju dotični nema niti je ikada imao na svom pčelinjaku (tako kaže a ko zna šta je istina) i tu celih nekoliko ispisanih stranica.
Tu se umesto na PP razmenjuju iskustva drugih pčelara sa drugih pčelinjaka ma mali milion nebuloza koje nemaju nikakve veze sa tim pčelinjakom..

Osnovni cilj tih i takvih nedefinisanih (što Rodljub reče bolesnika, samo je zamenio žrtvu sa dželatom) je stvaranje nekog lažnog uspeha...

A šta misliš Šole da nam jedan takav koji koristi dva padeža i fotoaparat i koji ne zna da napiše dve prostoproširene rečenice dođe za "precednika SPOSa" ?

Pozdrav svima....
« Poslednja izmena: Februar 01, 2013, 02:24:36 od strane Vojo Brstina »

Три века испред света...

Van mreže Miroslav Jovanović

• Prijatelj foruma
  • Lokacija pčelinjaka: Sarbane Ub
« Odgovor #295 poslato: Februar 01, 2013, 07:29:48 »
Preporučujem pripovetke Radoja Domanovića. Vrlo poučno.
Više može jedan koji hoće nego dva koji moraju. - Živojin Mišić

Van mreže Esad Jusić

« Odgovor #296 poslato: Februar 01, 2013, 09:04:13 »
Preporučujem pripovetke Radoja Domanovića. Vrlo poučno.

Na koju tipuješ: "Vođa", "Danga", "Stradija"...?
Opustite se, ljudi. Čuvajte zdravlje. Sve dođe i prođe.

Pozdrav, svako dobro!

Van mreže Dragan Šošić

• Lokacija pčelinjaka: Mala Moštanica
« Odgovor #297 poslato: Februar 01, 2013, 10:17:07 »
Ma tačno je da sve prođe, ali ljudi kao što je ovaj neće nikada nedostajati. Bednih duhom, mislim. Zato je ova država jadna, upravo zbog tih dvoličnjaka koji su kao dobri a nasrću na sve i svakog.

Na ovom forumu, kolega Stevančević je na ovom forumu učestvovao samo u temama koje se tiču košnica i tehnike pčelarenja. A pogledajte ponovo ovo obraćanje jednog urednika. Vrhunac klevete i laži. Kako ga samo nije sramota.

Inače, na forumu SPOS-a je neko širio laž da je profesor Stanimirović odavno član foruma. Tek ovih dana je potvrđeno da rajnije nije bio član foruma. Znamo ko voli da laže i izmišlja (kao i u slučaju nasrtaja na kolegu Stevančevića). Tu laž je širio upravo urednik SPOS-ovog foruma. Sada opet laže.

PS
Izgleda da je i ovde problem RV: kolega Stevančević interesuje za RV košnicu.
« Poslednja izmena: Februar 01, 2013, 10:22:19 od strane Dragan Šošić »
Od 01 januara 2015 nisam član SPOS zbog ponašanja predsednika SPOS Rodoljuba Živadinovića prema pčelarima i politike koju on sprovodi (bio sam član SPOS od 1985 do 2015 godine).

Van mreže Miroslav Jovanović

• Prijatelj foruma
  • Lokacija pčelinjaka: Sarbane Ub
« Odgovor #298 poslato: Februar 01, 2013, 14:06:32 »
E što me Stojan slatko nasmeja.
Više može jedan koji hoće nego dva koji moraju. - Živojin Mišić

Van mreže Lazovic Zivojin

• Prijatelj foruma
  • Lokacija pčelinjaka: Skakavci, Kosjerić oko 620 m/NV
« Odgovor #299 poslato: Februar 01, 2013, 19:18:12 »
E što me Stojan slatko nasmeja.
A koji Stojan...?
Pitam stvarno, ali da mi ne odgovaraju urednici.

A za temu na SPOS forumu, igrale se DELIJE (urednici)
Verovatno je popularnost RV košnice skočila, pa se neki uplašili. Traže verovatno razlog da obrišu temu, kao i moju, što su svojevremeno obrisali...

Pozdrav
« Poslednja izmena: Februar 01, 2013, 19:25:25 od strane Lazovic Zivojin »