Наиђох на ову тему па да изнесем лично искуство са форума СПОС-а.Изгледа да сам колатерална штета у сукобу две струје јер не знам како другачије објаснити моје протериванје са нјиховог форума и то ТРАЈНО.Сад у овој теми видим да је у то време кад сам ја "забранјен"била "сеча кнезова" и да сам и ја ничим изазваним протеран ни крив ни дужан.Елем...
Ја знам да нисам члан ваше "банде"
а они очигледно знају да нисам нјихове
.5 јануара на нјиховом форуму ме сачека забрана и то да забрана неће истећи
.Помислио сам да је нека грешка и обратим се Р Живадиновићу за разјашнјенје није ме удостојио одговора.Сутра дан ми стигне аутоматска порука за једну тему за коју сам био заинтересован и ја брже болје искористим тај меил да питам уредника Д.Крстића да ми појасни мој прекршај и он ме не удостоји одговора.Тад ми је било јасно да није у питанју грешка.Очигледно је да је уреднички конзилијум донео процену да сам потенцијално врло опасан антипротиван елемент опасан по устројство форума
.Колега Дејане ти си мала маца за мене ,тебе су опоминјали и упозоравали а мене одмах трајно
.
[size=78%] Прочитајте моје поруке на нјиховом форуму и реците ми где сам погрешио.Има их15 до 20 ?[/size]
Druze ja sam sampion po broju banovanja a opomena imam za izvoz,samo sto to nije vazno .
Meni je mniogo bitnije da nisam vise sam i da postajemo protiv teg.A vaga je cudna sparva cas okrene stranu.
Cinjenica je da se broj onih koji razmisljaju svojom glavom povecava na njihovu zalost,i cinjenica je da se nezadovoljstvo siri
a sa njim i istina o njihovim rabotama.
Poenta i jeste da pravila jednako vaze za sve a ne sel;ektivno kao na SPOS forumu.
Tamo najbolje prolaze one ulizicke fore tipa -
-Jao kako vam je lep pcelinjak.
Sve neka braca i kumovi ,podsecaju me vise na GANG nego na pcelare ali samo po oslovljavanju naravno.
Pritiskacemo ih sve vise i svima dati na uvid da se zna sta rade.