Не нервираш ти мене друже тек онако. Често си расправљао без аргумената. Оно о ћирилици смо расправили (бар се ја понадао), али си потом наставио по старом (да обмањујеш људе због линих убеђења).
Према људима који
сеју раздор немам „милости“ а ти управо то радиш. Многи би пристали да дају кинту за тај погон, али је он „обезбедио“ подршку међу чланством својим понашање и тако одбио људе да деле ризик. На то сам упозоравао и постао непријатељ због сличних теби (не само ја већ и многи други – погледај пажљиво на форуму СПОС како су неки који су до сада мудро ћутали сада подигли глас). Неки као Станковић су задовољни радом СПОС (тако човек написао), а и ја сам врло задовољан радом СПОС.
Тако да ме не нервира твоја подршка савезу. Радиш речник и интерес ти је да га „промичу“ и можда откупе у већем тиражу (сетимо се неких уметника који су своје безвдрене жврљотине "утапали" држави за народни новац када је љихова опција владала).
То што си ти ратовао, ја не бих никада. '91 сам породици рекао да ако ме мобилишу, одох даље од рата и видимо се за 10-20 година. Тако да ме ниси „дојмио“...ко те уопште питао за рат осим што нешто слично подстичеш поделама.
ПС
Иначе ценим твоју бригу. Пристајем да будем искључен јер сам непристојан према непристојнима. Ако сам се самоискључио годину и по, могу и да издржим првих 7 дана.