Autor Tema: Racunari  (Pročitano 24811 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Radovic Dragan

• Stari član foruma
  • Pol: Muškarac
    • www.parketarski-radovi.rs
  • Lokacija pčelinjaka: Bukulja
Racunari
« poslato: Novembar 02, 2011, 17:26:09 »
Posto se bavim i servisom racunara ( najvise u zimsko doba, kada ima slabo posla oko parketa ). ako neko ima neki problem tu sam da pomognem. Iz hobija se pomalo bavim i  web dizajnom, evo sta sam napravio za sebe : www.parketarski-radovi.rs

Van mreže stevanovic sveto

• Više od prijatelja foruma
  • Lokacija pčelinjaka: Varda-Makovište 750m
Odg: Racunari
« Odgovor #1 poslato: Novembar 02, 2011, 17:56:00 »
Dobro je to znati da i takvih ima na ovom forumu. Bilo bi dobro da napišeš i broj telefona, možda nekom zatreba usluga. Pozdrav.

Van mreže sava mitic

• Lokacija pčelinjaka: Aleksinac
« Odgovor #2 poslato: Novembar 02, 2011, 18:13:43 »
Kolega Radoviću
Uz računar imam i štampač EPSON LX-400 kod koga mi se oštetio " traktor " za povlačenje papira
sa zupčanicima koji prolaze kroz zumbane krajeve.
Pošto je taj štampač relativno star, dali je moguće da se negde kod nekog pronadje kao polovni
upotrebljivi deo.
Pozdrav iz Aleksinca

Van mreže Radovic Dragan

• Stari član foruma

Van mreže sava mitic

« Odgovor #4 poslato: Novembar 02, 2011, 18:37:04 »
Kolega Radoviću
Hvala za brz odgovor. Proveriću.
Pozdrav iz Aleksinca

Van mreže Radovic Dragan

• Stari član foruma
« Odgovor #5 poslato: Novembar 02, 2011, 18:42:03 »
Bilo bi dobro da napišeš i broj telefona, možda nekom zatreba usluga. Pozdrav.

Tel : 061/161-5007

Na usluzi gospodo

Van mreže vojkan randjelović

• Stari član foruma
« Odgovor #6 poslato: Januar 19, 2012, 12:40:32 »
Savo malo sam kasnije video ovu tvoju poruku ali koliko ja znam najjači majstor za printere u našem kraju živi i radi baš u Aleksincu,nažalost izubio sam njegovu vizitku ali Aleksinac nije veliki pa se raspitaj malo.Čovek je veliki majstor i radi samo printere.
Pozdrav

Van mreže sava mitic

« Odgovor #7 poslato: Januar 19, 2012, 15:36:15 »
Savo malo sam kasnije video ovu tvoju poruku ali koliko ja znam najjači majstor za printere u našem kraju živi i radi baš u Aleksincu,nažalost izubio sam njegovu vizitku ali Aleksinac nije veliki pa se raspitaj malo.Čovek je veliki majstor i radi samo printere.
Pozdrav
Kolega Vojkane
Privremeno mi je vlasnik radnje " Strong " iz Aleksinca rešio ovaj problem.
Plastični zupčanik koji mi se polomio preko sredine, kolega Darko iz navedene radnje mi je
lepkom zalepio taj zupčanik i sada štampač radi. Do kada će raditi, neznam, pa ukoliko se
setite imena čoveka, biću zahvalan da od njega potražim trajno rešenje.
U Aleksincu postoji i jedan kolega serviser za registar kase a poznaje i elektroniku.
Zove se Vlada, njega nisam pitao za štampač, ali eto prilike da i tu mogućnost iskoristim.
Budite mi pozdravljeni.

Van mreže Aleksandar Karakas

• Stari član foruma
« Odgovor #8 poslato: Mart 23, 2012, 17:46:17 »
http://signup.wazzub.info/?lrRef=a36f2

registrujte se ne placa se a isplati se.

Van mreže Radovic Dragan

• Stari član foruma
« Odgovor #9 poslato: Jun 06, 2012, 14:30:19 »
Evo korisnog sajta odakle mozete slati besplatne sms poruke.  Sa leve strane izberete Serbia&Montenegro,..a sa desne gde treba da upiste broj upisete bez nule na pocetku. Znaci ako je broj 0615555222 vi upisete 61555522. Dole ukucate tekst i to je to

Van mreže Radovic Dragan

• Stari član foruma
« Odgovor #10 poslato: Jun 06, 2012, 14:34:58 »

Van mreže Vojo Brstina

• Domaćin foruma
  • 063/383-114 023/782-015
« Odgovor #11 poslato: April 12, 2014, 00:50:00 »
I kod mene mali problem sa ovom računarskom tehnikom.
Crkla mi bila tastatura pa već više dana nisam mogao da kolegama odgovorim na poruke. Zato im se ovog puta izvinjavam zbog kašnjenja sa odgovorima.

U temi omiljena muzika pre par dana kopirao sam slovo po slovo da bih sastavio par reči i poslao odgovor.  :D

Pozdrav svima...
Српска решења за препород српског пчеларства. Родна Воја, Еко Воја, РЕВ, Прелазни РВ и ЕВ наставци, Брстивар, Нозевој, Војвир.

Три века испред света...
Нека блиста српско пчеларство.

Van mreže Stankovic Miodrag

• Prijatelj foruma
  • Lokacija pčelinjaka: Rajcetine
« Odgovor #12 poslato: Februar 03, 2015, 08:25:11 »
Nije pisano dugo ali nikako da resim jedan problem - neka vrsta virusa ili vec cega - problem je kod bilo kog pretrazivaca - ja koristim Mozillu ili Chrome kad krene da radi otvara se na desetine reklama sam radi redirekciju linkova otvara nove prozore itd. StaLlno me upucuje na neke antispam programe ili antivirus programe ali nista od toga prava muka u radu dok pozatvaram te reklame a narocito su brojne na forumima.

Dajte neki predlog za dobar a "dzaba" antivirus ili sta vec ovo vec postaje mucenje...

Van mreže Radovic Dragan

• Stari član foruma
« Odgovor #13 poslato: Februar 03, 2015, 09:01:51 »
Nije pisano dugo ali nikako da resim jedan problem - neka vrsta virusa ili vec cega - problem je kod bilo kog pretrazivaca - ja koristim Mozillu ili Chrome kad krene da radi otvara se na desetine reklama sam radi redirekciju linkova otvara nove prozore itd. StaLlno me upucuje na neke antispam programe ili antivirus programe ali nista od toga prava muka u radu dok pozatvaram te reklame a narocito su brojne na forumima.

Dajte neki predlog za dobar a "dzaba" antivirus ili sta vec ovo vec postaje mucenje...

Verovatno si prepun virusa. Probaj ovako: idi na http://www.bleepingcomputer.com/download/combofix/

-klikni na download now @bleeping computer
-instaliraj taj program zove se COMBOFIX
-kada budes pokrenuo instalaciju  trazice ti da iskljucis antivirus koji imas na racunaru,..tako i uradi
-COMBOFIX ce izbrisati dosta toga nepozeljnog na racunaru pa ce mozda moci neko vreme da ti normalno radi, a ako ne onda ti ne gine obaranje sistema

Probaj ovo sa combofix-om pa mi javi sta se desava, da vidimo sta cemo dalje

Pozdrav

Van mreže Anto Dankić

• Lokacija pčelinjaka: Slavonski Brod, Jelas
« Odgovor #14 poslato: Februar 03, 2015, 09:40:44 »
Koristim Deep Freeze. Instaliraš windowse (ili šta već imaš) sve drivere, programe (antivirus ti ne treba), onda deep freeze kojim "zaključaš" disk koji želiš a to je najčešće sistemski disk. Sad ti je taj disk sa operativnim sistemom zaključan i pri pokretanju se uvijek učita onako kako je i "smrznut". Sve što se u međuvremenu doda na taj disk nestaje prilikom ponovnog paljenja računala, isto tako ako nešto obrišeš vraća se s paljenjem. Mali problem nastaje kada treba nešto nadograditi na sistem (kao flash player) onda moraš privremeno isključiti deep freeze instalirati što hoćeš i onda ga opet uključiti. Na ovaj način računalo obično radi i brže jer ga ne koče nikakvi pomoćni programi