Pored njega ja sam potpisao ugovor sa još dvojicom proizvođača košnica.
Vojo ko je još provereni proizvođač košnica? Ako nije mesto za reklamu može privatnom porukom....
Nisam zadovoljan kako je ispalo lepljenje...danas sam probao tekapurom (pur pena) pa ćemo da vidimo...
Usput da li vredi posetiti sajam u BG radi nabavke opreme (tačnije da li na sajmu bude nešto jeftinije ili je isto kao i kad se ovako nabavlja)?
Kolega Borise,
Jedan proizvođač je ispunio dozvoljenu količinu i taj više ne proizvodi RV i EV košnice.
Imam jednog proizvođača koji radi samo za moje potrebe. Nakon što proverim kvalitet košnica šaljemo ih dalje do pčelara.
Košnice možete poručiti kod mene.
Ne verujem da će ove godine iko na sajmu biti sa RV i EV košnicama.
A veliko je pitanje hoću li i ja uopšte doći na sajam...
Izvršnom odboru Sposa, Redakciji časopisa Pčelar i urednicima Sposovog Foruma Rodna i Eko Voja, RV i EV prelazni nastavci kao i Brstivar i Nozevoj uopšte ništa ne znače.
Oni bi najsrećniji bili da ova rešenja uopšte ne postoje..
Ovako samo imaju problem kako da mene i sva ova rešenja sklone sa javne scene a da ih niko ne primeti i da ništa nisu odgovorni..
Mene tu i tamo uspešno sklanjaju ali rezultate ljudi koji rade sa ovim rešenjima, e to im je izmaklo svakoj kontroli. To nikada neće moći skloniti...
Oni će na sajmu da predstavljaju srpsko pčelarstvo na raznim predviđenim predavanjima koja će sami da održavaju, verovatno kao i na svim dosadašnjim sajmovima i savetovanjima o tehnologiji rada sa Farar, LR i DB košnicama (to je u zemlji Srbiji domaće), oni će da ocenjuju šta su prioriteti srpskog pčelarstva, da reklamiraju neke svoje proizvođače opreme, kao što je to slučaj na sposovom forumu( tu su prešli sve moguće granice korektnosti), proizvođače lekova, (opet tuga velika) i da određuju sve ono u šta se uopšte ne bi smeli i ne bi trebali upuštati.
Mnogo tužno i žalosno al šta da se radi... tako nam je kako nam je... To može samo kod nas u našoj dragoj zemljici Srbijici...
Pozdrav svima....