Više mi se sviđa druga verzija

Na jače postolje možeš staviti nukleus, na slabije samo nukleus. Nećeš stalno imati nukleuse, valjda će se razviti i u jače zajednice koje u medobranju mogu otežati. Postolje za 5 košnica stane na krovne nosače automobila (čak i 2). Radio sam noge od okruglih cijevi jer sam takve našao, mislim da je svejedno okrugle ili kvadratne. Varenje? Eto drže još uvijek a ja varioc nikakav! Kod mene noge završavaju sa ravnim širokom pločom ( otprilike 10x12cm), to ti je bitno zbog propadanja u nakvašenoj zemlji. Ovo što si ti napravio sa zavrtanjem mi nema nekog smisla ali ako te to veseli - aferim

PS ( kao Šole) one cijevi u koje idu nogari napravi da ti ne vire preko ruba uzdužnih nosača. Ako napraviš nekad manje nukleuse možeš ih lakše razmjestit (čitaj stane više na postolje) po postolju. Noge izvučeš do kraja i gore dobiješ jednu veliku policu. Ako noge vire onda imaš sredinu i krajeve.
Kolega je radio i kopče sa strane na koje se pričvrsti letva koja ide preko krovova pa ne stavljaš neke ružne cigle i sl. osim toga puno je sigurniji cijeli "paket" nego košnica pojedinačno