Одгледао сам синоћ цело предавање иако је трајало више од три часа. Део предавања доцента др.Уроша Главинића је био одличан и требало би га имати или бар погледати још једном. Ако неко има снимљено ово предавање било би добро да га постави на форум. Поздрав.
Поруком од пре неки дан ,коју сам напред цитирао , сам позвао да се на форум поставио само део предавања и то онај који је одржао доцент др. Урош Главинић. Мишљења сам да остали део предавања не заслужује поновно преслушавање а ево и зашто :
Предавање уважене проф.др. Јевросиме Стевановић је по својој садржини подобније неком научном скупу или научном округлом столу о теми која је била предмет. По начину излагања и садржини личи на одбрану семинарског рада пред неком комисијом. Као такво оно је добро и ни мало не сумњам у аргументе које је професорка износила. Уосталом као лаик и немам права да судим о веродостојности података која је она износила.
Међутим , са становишта практичног пчеларења ово предавање је чист промашај јер је потпуно неупотребљиво.
Излагање проф.Станимировића је одличан маркетиншки потез и самореклама. Ту и тамо се могло по нешто извући али суштински човек је правио одличну рекламу за себе , своје сараднике и препарате чију је куповину препоручивао. Немам нешто посебно против оваквом приступу али то излагање сам саслушао са великом резервом.
На крају део предавања доцента др.Уроша Главинића ми се допао јер је сажет , јасан , поткрепљен примерима и примерен онима којима је и намењен - пчеларима. Штета је што није било одговора на евентуална питања у вези његове теме. Овај део у трајању око једног часа , по мени , заслужује сваку пажњу и треба га имати уз себе. Остало у " мутно Дунаво ".