Gospodine Sosicu procitao sam i na mnogo mesta video ko koga krade ALI malo ljudi zna da sakupljam stare pcelare
i da moji najstariji listovi datiraju iz 1910 godine.Sve sto se sada pise je vec napisano .Samo zbog nepristupacnosti informacija i takvog stiva ljudi i neznaju da se
dive novokomponovanim prepisivacima RESAVCIMA koji usled napredka tehnologije napredovase u olaksanom nacinu prepisivanja.
Sad ko zna -zna ko ne zna sta da se radi nek pravi sebi ikone od ovih koji su sveznajuci.
Sto se tice organizovanosti obratite paznju na sledece.Kad im neko stane na zulj oni njegov odgovor brisu i uvek ostaje zadnja rec ili dozivotno placenog ili urednika kao tacka na temi ili raspravi bez prava odbrane banovanog.
Proizvodim i prodajem W snale i jedini razlog mog prisustva su one.Nijednog drugog motiva nemam.
Pogledajte teme o kozicama,motornim testerama,Sve neki kumovi i pesnikinje na nasem nacionalnom forumu.
Samo ja sam malo veci igrac i oni to dobro znaju pa smo se lepo uredili ja pisem a vi ne brisite moje poruke jer...to nije lepo.
I sada smo ko braca ali me vise ne banuju i ne opominju.Djoka Z ime sam ja vratio na SPOS jer nije smelo da se izgovori i prvo banovanje je i bilo zbog komentrisanja koje je dozivotni predsednik prvi poceo a ja se nadovezao.Pisem administratoru potrcku i pitam zasto ne izbacis i mene i njega isto DELO imamo on cuti.Kad ono prvo banovanje 7 dana.
Jos nesto satro ja zaboravio lozinku pa 2 meseca ne mogu da se ulogujem,EJ pa na svim forumima mi je ista lozinka?

??
A ja na SPOS-u zaboravio svoju?