Autor Tema: Forum SPOSa  (Pročitano 469662 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Savo Tadić

• Stari član foruma
  • Pol: Muškarac
  • ...samo vas posmatram ....
  • Lokacija pčelinjaka: Stanisic
Odg: Forum SPOSa
« Odgovor #240 poslato: Decembar 30, 2012, 17:16:46 »
ja sam pomislio da su prihvatili kritike i resili da se sami ugase ....

Van mreže Radovic Dragan

• Stari član foruma
    • www.parketarski-radovi.rs
  • Lokacija pčelinjaka: Bukulja
« Odgovor #241 poslato: Decembar 30, 2012, 17:46:05 »

Taj forum ima nekoliko hiljada clanova. Takodje ima i bezbroj korisnih tekstova. U svakom mestu, u svakoj ulici ima nekoga ko nije na istoj talasnoj duzini sa nekim ili nekima, a kamoli na jednom forumu. Bila bi velika steta kada bi se takav forum ugasio. Uglavnom eto da znate da je doslo do zastoja tehnicke prirode, i da ce sve biti u redu

Pozdrav svima

Van mreže Vojo Brstina

• Domaćin foruma
  • 063/383-114 023/782-015
« Odgovor #242 poslato: Decembar 30, 2012, 19:23:40 »
Uh, Savo.
Pa gde vam dragi prijatelju ovo pada na pamet. To sigurno niko ne želi.

Kritike su tu da bi Forum postao bolji i da bi se klima na tom forumu popravila.
Inače po mom mišljenju da neki urednici ne zloupotrebljavaju svoj položaj i da ne dosoljavaju svaku temu i da ne vode glavno kreiranje tehnologije i načina pčelarenja sve bi bilo u redu.
Posle im se opet radi dodvoravanja u raznim napadima na svakog pčelara koji ima svoj stav i svoje mišljenje, priključuju još neki istomišljenici  i stavara se nezdrava klima i podela na urednike i njihove istomišljenike i ostale slobodne pčelare koji imaju svoj stav i misle svojom glavom.

Svaku temu ulepšavaju po svojoj želji, uklanjaju razne postove koji im se ne sviđaju, a ostavljaju svoje postove i postove svojih istomišljenika i stavaraju "opšte mišljenje" ali po njihovoj želji i njihovom mišljenju.

Pojedini urednici tog foruma su po mom uverenju oni koji terorišu i vređaju neistomišljenike, stavarju opšti haos na forumu, izazivaju pojedine članove da bi ih izbacili sa foruma i oni su uzročnici višestrukih naloga na forumu.
Znaju oni dobro kakav je mentalitet srpskog slobodnog i nepokornog čoveka i da će većina iz inata posle nepravednog isključenja napraviti više naloga.
Zato se pravilnik na sposovom Forumu, neprimeren našem mentalitetu mora menjenati.

Napravljen je tako kao da smo mi tamo neki svet i kao da ćemo na sve odgovarati samo klimanjem glave i podrškom onim koji vode Forum.
E pa nije baš tako.

Ja sam odavno napravio spisak onih koji stavaraju nered i napadaju na svakog pčelara koji nije sa njima u grupi.
U pitanju je ukupno tridesetak neodgovornih pčelara sa nekim sadašanjim i nekim bivšim urednicima od ukupno oko 5000 članova Foruma, što je manje od 1% ukupnog članstva.

Oni su zbog svega što čine, najveći blokatori razvoja srpskog pčelarstva.
U zajedničkim i organizovanim napadima napali su bezbroj puta svakog pčelara koji je izneo svoja iskustva o Nozevoju, Brstivaru, Rodnoj i Eko Voji.

Na SPOS-ovom forumu sam otvorio temu "Upotreba Brstivara u 2012 godini" u kojoj niko nije naveo ni jednu jedinu reč i ako sam Brstivar spremio na preko 150 adresa pčelara.
Od mnogih pčelara koji su mi se javili mogao sam čuti samo reči zahvalnosti ali na žalost niko nije hteo da svoja iskustva napiše na tom Forumu i u toj temi jer svaki pčelar dobro zna da će postati žrtva napada ovih tridesetak oraganizovanih napadača na čelu sa nekim urednicima, na sve što od mene potiče i na sve što je domaće.

Bio sam u šoku kada sam video da su urednici Predsedniku Rodoljubu postavili ultimatum ili će biti po njihovom ili će svi skupa napustititi uredništvo foruma.

Tako da kolega Savo znate da na tom NAŠEM PRVOM FORUMU želimo samo SLOBODU, MIR i RED.

Nadam se da ćete sada malo bolje razumeti sadašnje stanje a verujem da ste na samo godinu dana ranije učestvovali u radu tog Foruma sada ne biste iznosili takve pretpostavke da neko želi da nam se NAŠ PRVI FORUM ugasi.

Pozdrav svima.......
« Poslednja izmena: Decembar 30, 2012, 19:48:31 od strane Vojo Brstina »
Српска решења за препород српског пчеларства. Родна Воја, Еко Воја, РЕВ, Прелазни РВ и ЕВ наставци, Брстивар, Нозевој, Војвир.

Три века испред света...
Нека блиста српско пчеларство.

Van mreže slobodan ilic

• Stari član foruma
« Odgovor #243 poslato: Decembar 30, 2012, 19:25:41 »
Ima li neko nekog kontakta sa predsednikom i članovima IO SPOSa ili sa nekim od administracije Foruma da bi mogli saznati nešto više informacija?

Vojo pa kad su ovi jos davali informacije oni su zaduzeni za kritike, i lepo ponasanje ;D ;D

Kod mene danas pokazuje sliku svinjceta i izmedju redova pise Savez Prodat Odgajivacima Svinja. ;D ;D ;D

Van mreže Lazovic Zivojin

• Prijatelj foruma
  • Lokacija pčelinjaka: Skakavci, Kosjerić oko 620 m/NV
« Odgovor #244 poslato: Decembar 30, 2012, 19:35:48 »
....Nadam se da ćete sada malo bolje razumeti sadašnje stanje a verujem da ste na samo godinu dana ranije učetvovali u radu tog Foruma sada ne bi iznosili takve pretpostavke da neko želi da nam se NAŠ PRVI FORM ugasi.

Pozdrav svima.......
Ako razumeš, ocenjuješ i procenjuješ sebe i ostale, zlo je...  A još ako uključiš malo i logičkog razmišljanja, bilo da zaključci nastanu induktivno ili deduktivno, i to još napišeš na forumu, e  onda si obrao bostan .... (zelen-BAN :'()

A što bi se ugasilo nešto, što ima svrhu najbolje kontrole i usmeravanja pčelarskog javnog mnjenja kod nas... a i šire
« Poslednja izmena: Decembar 30, 2012, 19:43:56 od strane Lazovic Zivojin »

Van mreže Savo Tadić

• Stari član foruma
« Odgovor #245 poslato: Decembar 30, 2012, 20:08:49 »
Dragi domacine Vojo ,ja sam pristalica one devize da se sve moze resiti konstruktivnim razgovorom ,uvazavanjem sagovornika ,postovanjem cinjenica i i imanja razumevanja za glediste drugog .... ako je to ikako moguce ..ali ipak ,svakakvih nas ima i razgovor koji bi uzivo imao sasvim drugi tok  na internetu poprimi sasvim druge dimenzije...
Pozdrav iz Stanisica
http://www.kosnicevoja.rs/forum/index.php?topic=914.0

Van mreže Dragan Šošić

• Više od prijatelja foruma
  • Lokacija pčelinjaka: Mala Moštanica
« Odgovor #246 poslato: Decembar 30, 2012, 20:36:14 »
Forum SPOS-a (ne mislim na ovu temu) je nemoguće otvoriti. Da li još neko ima sličnih problema? Pozdrav.
Ja imam sličan problem par godina ;D ;)

Ma jok bre, nisi ugasili. Možda većaju kako da isprave brljotine i vrate kolege koje su šiknuli sa foruma. Lazo, žao mi je zbog vaših problema :D. Ali što bi narod reko k’o ih j...

I ja sam takođe pristalica međusobnog uvažavanja, naravno. Ali to ponekom smeta. I činjenica je da bi jedan razgovor uživo bio savim drugih dimenzija: otvorio bih ga kao konzervu (onog što mi je vređao sina).

Svakako da se radi o nekom tehničkom problemu. Već sutra će da osvanu poruke kako se kolege na drugom forumu „seire“ zbog privremenih teškoća. Verujte mi ostaće nekolicina u dobroj formi sa svojim ružnim navikama. Uglavnom su to likovi koji su graktali kako je Voja pokrao i kopirao i forum. To su "karakterni" ljudi.

Biće sve OK.
Od 01 januara 2015 nisam član SPOS zbog ponašanja predsednika SPOS Rodoljuba Živadinovića prema pčelarima i politike koju on sprovodi (bio sam član SPOS od 1985 do 2015 godine).

Van mreže Ivan Simic 1

• Stari član foruma
  • Lokacija pčelinjaka: selo Blendija
« Odgovor #247 poslato: Decembar 30, 2012, 22:38:51 »
Dragi domacine Vojo ,ja sam pristalica one devize da se sve moze resiti konstruktivnim razgovorom ,uvazavanjem sagovornika ,postovanjem cinjenica i i imanja razumevanja za glediste drugog .... 0
   Savo ,bas ovo sto si naveo je i glavni uzrok svih problema na forumu. Vecina urednika a posebno oni stariji ne pokazuju ni malo tolerantnosti i uvazavanja. Neznam od kada si clan foruma ali ja pamtim da su prvi problemi iskrsli upravo sa uclanjenjem nekih od sadasnjih urednika na forum SPOS-a.
    Ako neko misli da forum treba da bude "mrtvo more" , da ne postoji razlika u misljenju , da tu razliku shvata kao napad na svoju licnost [i delo :) ],onda taj forum nezasluzuje da nosi ime SPOS-a.

Van mreže Savo Tadić

• Stari član foruma
« Odgovor #248 poslato: Decembar 31, 2012, 20:40:57 »
Kolega Ivane ja sam intenzivno na forumu od polovine prosle godine , nadam se da ce se forum uskoro stabilizovati sa radom pa imate temu pod nazivom primedbe ili sugestije na rad urednika  (iz opravdanih razloga ne mogu sad da vam dam link :) ) Pa tamo iznesite vase primedbe .Isto tako mozete poslati i vi i ko god da nije zadovoljan radom urednika .

Van mreže Lazovic Zivojin

• Prijatelj foruma
  • Lokacija pčelinjaka: Skakavci, Kosjerić oko 620 m/NV
« Odgovor #249 poslato: Decembar 31, 2012, 21:11:37 »
Kolega Ivane ja sam intenzivno na forumu od polovine prosle godine , nadam se da ce se forum uskoro stabilizovati sa radom pa imate temu pod nazivom primedbe ili sugestije na rad urednika  (iz opravdanih razloga ne mogu sad da vam dam link :) ) Pa tamo iznesite vase primedbe .Isto tako mozete poslati i vi i ko god da nije zadovoljan radom urednika .
Kolega Savo da li je ta tema otvorena za pisanje  i za banovane članove?
 Pozdrav

Van mreže Savo Tadić

• Stari član foruma
« Odgovor #250 poslato: Decembar 31, 2012, 21:19:00 »
hali u polednjioj recenici prigovor IO SPOS-a, izvinjavam se ,
Sretna nova godina '
Pozdrav iz Stanisica

Van mreže pero perić

• Član foruma
  • Lokacija pčelinjaka: Đakovo
« Odgovor #251 poslato: Decembar 31, 2012, 21:35:49 »
...proradio je!!

Van mreže Nikola Vucinac

• Stari član foruma
  • Lokacija pčelinjaka: Subotica
« Odgovor #252 poslato: Decembar 31, 2012, 22:41:20 »
...proradio je!!

Nije opet......!!!
46* 01' 37" 07 N
19* 41' 17" 50 E

Van mreže pero perić

• Član foruma
  • Lokacija pčelinjaka: Đakovo
« Odgovor #253 poslato: Decembar 31, 2012, 22:48:17 »
Da,opet šteka...ali budi se

Van mreže Vojo Brstina

• Domaćin foruma
  • 063/383-114 023/782-015
« Odgovor #254 poslato: Januar 01, 2013, 00:05:24 »
Hvala Bogu ponovo radi...

Na forumu Sposa se već piše kako su se zlobni obradovali kako Forum ne radi:

http://spos.info/forum/index.php?topic=20222.msg366603#msg366603

Одг: Čudan problem sa domenom spos.info u subotu 29. decembra oko 10:00
« Одговор #21 послато: 31-12-2012, 21:24:33 »ЦитатOpet radi besprekorno forum. Oni zlobni koji su se obradovali kad su iskrsli problemi sa forumom sad će morati nešto drugo smišljati.
     Pozdrav svim pčelarima
-------------------------------------------.....

Šta reći posle ovakvog pisanja jednog od urednika ?
Da li ovakva pisanja vode uvažavanjima drugačijeg mišljenja i poštovanju svih članova Foruma?

Pozdrav svima.....
Српска решења за препород српског пчеларства. Родна Воја, Еко Воја, РЕВ, Прелазни РВ и ЕВ наставци, Брстивар, Нозевој, Војвир.

Три века испред света...
Нека блиста српско пчеларство.