ja sam pomislio da su prihvatili kritike i resili da se sami ugase ....
Uh, Savo.
Pa gde vam dragi prijatelju ovo pada na pamet. To sigurno niko ne želi.
Kritike su tu da bi Forum postao bolji i da bi se klima na tom forumu popravila.
Inače po mom mišljenju da neki urednici ne zloupotrebljavaju svoj položaj i da ne dosoljavaju svaku temu i da ne vode glavno kreiranje tehnologije i načina pčelarenja sve bi bilo u redu.
Posle im se opet radi dodvoravanja u raznim napadima na svakog pčelara koji ima svoj stav i svoje mišljenje, priključuju još neki istomišljenici i stavara se nezdrava klima i podela na urednike i njihove istomišljenike i ostale slobodne pčelare koji imaju svoj stav i misle svojom glavom.
Svaku temu ulepšavaju po svojoj želji, uklanjaju razne postove koji im se ne sviđaju, a ostavljaju svoje postove i postove svojih istomišljenika i stavaraju "opšte mišljenje" ali po njihovoj želji i njihovom mišljenju.
Pojedini urednici tog foruma su po mom uverenju oni koji terorišu i vređaju neistomišljenike, stavarju opšti haos na forumu, izazivaju pojedine članove da bi ih izbacili sa foruma i oni su uzročnici višestrukih naloga na forumu.
Znaju oni dobro kakav je mentalitet srpskog slobodnog i nepokornog čoveka i da će većina iz inata posle nepravednog isključenja napraviti više naloga.
Zato se pravilnik na sposovom Forumu, neprimeren našem mentalitetu mora menjenati.
Napravljen je tako kao da smo mi tamo neki svet i kao da ćemo na sve odgovarati samo klimanjem glave i podrškom onim koji vode Forum.
E pa nije baš tako.
Ja sam odavno napravio spisak onih koji stavaraju nered i napadaju na svakog pčelara koji nije sa njima u grupi.
U pitanju je ukupno tridesetak neodgovornih pčelara sa nekim sadašanjim i nekim bivšim urednicima od ukupno oko 5000 članova Foruma, što je manje od 1% ukupnog članstva.
Oni su zbog svega što čine, najveći blokatori razvoja srpskog pčelarstva.U zajedničkim i organizovanim napadima napali su bezbroj puta svakog pčelara koji je izneo svoja iskustva o Nozevoju, Brstivaru, Rodnoj i Eko Voji.
Na SPOS-ovom forumu sam otvorio temu "Upotreba Brstivara u 2012 godini" u kojoj niko nije naveo ni jednu jedinu reč i ako sam Brstivar spremio na preko 150 adresa pčelara.
Od mnogih pčelara koji su mi se javili mogao sam čuti samo reči zahvalnosti ali na žalost niko nije hteo da svoja iskustva napiše na tom Forumu i u toj temi jer svaki pčelar dobro zna da će postati žrtva napada ovih tridesetak oraganizovanih napadača na čelu sa nekim urednicima, na sve što od mene potiče i na sve što je domaće.Bio sam u šoku kada sam video da su urednici Predsedniku Rodoljubu postavili ultimatum ili će biti po njihovom ili će svi skupa napustititi uredništvo foruma.
Tako da kolega Savo znate da na tom NAŠEM PRVOM FORUMU želimo samo SLOBODU, MIR i RED.
Nadam se da ćete sada malo bolje razumeti sadašnje stanje a verujem da ste na samo godinu dana ranije učestvovali u radu tog Foruma sada ne biste iznosili takve pretpostavke da neko želi da nam se NAŠ PRVI FORUM ugasi.
Pozdrav svima.......