Горане, добро је што крећеш у борбу са вароом одмах на почетку сезоне. Мада је и ова сезона... да не мрачим на овој теми...
Што се тиче јапанске јабуке мораћеш да се сетиш ко ти је то поклонио. Ја сам ти поклонио неке саднице али нисам јапанску јабуку. Мада Кинези тврде да је то изворно њихова воћка а не јапанска. Умало није испао скандал кад сам им то рекао приликом посете

...
Од свега се сећам да ти поклонио неке кајсије и још понешто али оно што се не запише... ионако као народ имамо памћење 15 секунди као златна рибица.
Оно што стварно требамо урадити је да размножимо Аранђеловку. За тај подухват нам је потребно да купимо ''снопче'' подлоге дивље крушке мало пред а да у исто време или мало после нове године узмемо калем гранчице. И да наоштрим калемар.
Мени се један калем Аранђеловке примио али слабо напредује. Кренуо је на једном месту али сам садницу преместио и сад расте али нисам задовољан порастом.
Али биће то како и треба да буде.
Сад за празник сам приично слободан* па можда испадне да могу да ти помогнем на пчелињаку.
*имам обавезу да чувам пса јер ће се моје девојке размилети по свету... Тако да, ако се угоди, долазимо ја и пас...